Beschrijving

Op zoek naar een eengezinswoning in een kindvriendelijk deel van Werkendam? Dan willen wij graag deze goed afgewerkte, instapklare tussenwoning aan de Laan van Welgelegen 65 in Werkendam onder je aandacht brengen.

Werkendam is de grootste dorpskern van de nieuwe gemeente Altena. In de Hoogstraat vind je een diversiteit aan winkels. Verder heeft Werkendam ook prima voorzieningen op het gebied van scholen en ontspanning. Het is gelegen aan de Merwede en nabij Nationaal Park de Biesbosch. Verder is de haven van Werkendam de derde binnenvaarthaven van Nederland!
De woning is gelegen op enkele fietsminuten van het centrum. Een supermarkt ligt in de nabije omgeving. Werkendam is gelegen aan de A27 en door deze centrale ligging ben je snel in o.a. Gorinchem, Utrecht, Breda en Rotterdam. 

Het bouwjaar van deze woning is 1984  en het heeft een inhoud van 350 m³ en een woonoppervlak van 107 m². 

Begane grond

Hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vervolgens kom je in de lichte L-vormige woonkamer. Via een doorloop aan de achterzijde van de kamer kom je in de keuken. Het keukenblok is geplaatst in een hoekopstelling en uitgerust met een gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, magnetron en oven. De gehele begane grond is voorzien van pvc.

Eerste verdieping
Via de trap vanuit de hal kom je op de overloop van de eerste verdieping waar 3 slaapkamers zijn gesitueerd en een badkamer met aansluitend een wasruimte. De slaapkamers zijn van een goed formaat, lekker licht en afgewerkt met een laminaatvloer. 
Kom verder naar de badkamer die is voorzien van een ligbad met douchevoorziening, wastafelmeubel en toilet.

Tweede verdieping
Aangekomen op de tweede verdieping beschik je over een extra slaapkamer die je indien gewenst ook zou kunnen gebruiken als hobby/werkkamer. 
Ook deze verdieping is afgewerkt met laminaat en heeft een dakkapel. Ook is hier een ruimte waar je allerhande spullen netjes kunt opbergen.

Schuur
Houten blokhut

Tuin
De tuin is gelegen op het zuidoosten, is onderhoudsvriendelijk, en heeft een eigen achterom met afsluitbare toegangspoort. 


De kenmerken:
Bouwjaar		 	: 1984
Verwarming			: C.V.-ketel Intergas
Zonnepanelen              : 2
Woonoppervlakte	: 107 m2
Inhoud				: 354 m³
Bouwaard			: traditioneel in spouw
Isolatie				: volledig geisoleerd
Vloeren				: beton
Ramen, deuren en kozijnen	: houten kozijnen, deuren en ramen.(dakkapel kunststof)
Elektra				: 7 groepen 16A en 2 aardlekschakelaars
Aanvaarding en oplevering 	: in overleg
Vigerende Bestemmingsplan	: woonbestemming

Aanvaarding en oplevering in overleg.

Volgens het vigerende bestemmingsplan heeft het object een woonbestemming.

Van de koper wordt een waarborgsom of bankgarantie gevraagd van 10% van de koopsom, binnen 5 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

De door Pullen Makelaardij o.g. verstrekte informatie dient uitsluitend te worden gezien als een uitnodiging tot nadere informatie, bezichtiging of het uitbrengen van een bod. Wijzigingen in uitvoering voorbehouden. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en schaal kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken