Taxatie woning

Zicht op de waarde van uw huis

Is het haalbaar om te verhuizen? Om die vraag te beantwoorden, kan de waarde van uw huidige woning doorslaggevend zijn. Pullen Makelaardij geeft u een betrouwbare indicatie van de verkoopwaarde. Goed onderbouwd uiteraard. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Een taxatierapport waarmee u overal terecht kunt

Banken en andere organisaties accepteren niet elke taxatie. Onze taxaties worden wél overal geaccepteerd. Wij leveren professionele, gevalideerde taxatierapporten aan die alle Nederlandse hypotheekverstrekkers accepteren. Pullen Makelaardij is dan ook gecertificeerd taxateur en aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). 

  • als betrouwbare waardebepaling voor uzelf
  • om een beslissing te nemen over koop of verkoop
  • bij de aanvraag van een hypotheek
  • voor de toekenning van de Nationale Hypotheek Garantie
  • bij het afsluiten van een opstalverzekering
  • voor de Belastingdienst

WOZ-bezwaar: dat kan veel opleveren

Denkt u dat de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand te hoog is? Bezwaar indienen kan u veel geld opleveren. Want de WOZ-waarde bepaalt de hoogte van de onroerendezaakbelasting en de waterschapslasten. Bovendien kan de WOZ-waarde van belang zijn voor bijvoorbeeld de erfbelasting en de vennootschapsbelasting.

Pullen Makelaardij verzorgt voor u de hele bezwaarprocedure. Meestal kost u dat niets. Want als de gemeente het bezwaar toekent, vergoedt de gemeente onze kosten aan u.

Neem contact op